Bewust bewegen

Als je lichaam niet meer doet wat je gewend bent en je pijnklachten krijgt, merk je dat bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij helpen jou zo snel mogelijk weer in beweging te komen doordat wij direct behandelen. Pragmatisch en efficiënt met aandacht en vertrouwen.  

Onze fysiotherapeutische zorg is erop gericht jouw beweeglijkheid te verbeteren en zo pijn te verminderen. Als deskundigen op het gebied van bewegend functioneren, helpen wij jou je doel te bereiken door bewust te bewegen. Samen doorbreken we beweegpatronen om klachten te verminderen, te verhelpen én te voorkomen.

Met gerichte begeleiding bestaande uit preventief advies, voorlichting, hands-on-therapie en technieken, oefeningen en medisch fitness verhelpen we je klachten. Door met aandacht te leren bewegen, begeleiden we je bijvoorbeeld bij het herstel na je operatie, stressklachten, krachtverlies, chronische klachten, blessures en stijfheid. Met vertrouwen in je eigen lichaam kun je weer optimaal bewegen op de manier die voor jou gewenst is.

Bij ons kun je snel terecht. Bel nu voor een afspraak 010-4558317 of mail naar info@fysiotherapiebender.nl.

 

 • KNGF
  KNGF
 • De fysiotherapeut
  De fysiotherapeut
 • BIG Geregistreerd
  BIG Geregistreerd
 • Schermafbeelding 2018-06-28 om 11.21.53
  Schermafbeelding 2018-06-28 om 11.21.53
 • download
  download

Instituut Bender - Praktijk voor fysiotherapie. Kobelaan 68, 3067MD Rotterdam. KVK-nummer 76068412.

E-mailen
Bellen
Info