Ervaring van onze cliënten

Bijna geen wachtlijst, goede en gerichte behandelingen, daarbij krijg je oefeningen om thuis verder aan je herstel te werken. Zodra de behandeling is voltooit, houden ze je niet aan het lijntje. Maar blijven wel geïnteresseerd in het verloop. Ik ben super tevreden. 

In Januari 2020 voor het eerst bij de praktijk geweest. Niet alleen mijn klacht werd behandeld, maar ik kreeg ook diverse tips en adviezen mee naar huis. En nadat ik klaar was met de fysio behandeling werd ik na een tijdje gebeld hoe het ging. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt en heb dit als heel fijn ervaren. Ik ben zeer tevreden en ga de volgende keer dat ik fysio nodig heb hier weer naar toe. 

Omdat het syndroom van Tietze een relatief onbekende reumatische aandoening is, heb ik ervaren dat niet veel zorgverleners passende behandelingen kunnen bieden. Eerdere fysiotherapeutische behandelingen hebben niet voor veel verlichting van mijn pijn gezorgd. Bij fysiotherapie Instituut Bender voel ik mij eindelijk gezien er gehoord. Hun deskundige behandeling gaat verder dan alleen het geven van oefeningen om je houding te verbeteren. Ze masseren erg goed en helpen je met ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen zodat je klachten echt verminderen. Ze zijn erg betrokken en vriendelijk en werken altijd erg netjes. Aanrader!

Een nieuwe knie! En nou?

Oh, therapie

Ja, maar waar?

Nou, bij Bender, zeiden ze hier allemaal in de flat.

Ik bellen: ze kwam al gelijk met een afspraak, bij mij thuis.

Al snel bleek dat het eigenlijk hartstikke goed ging.

Alleen, het zat ook tussen mijn oren.

Maar daar weet ze ook raad mee. 

E-mailen
Bellen
Info